Crowdfunding in Maastricht

Het is een “buzzword” geworden op de zakelijke markt; crowdfunding. Is het een hype die over zal vliegen, is het de nieuwe manier van bedrijfskapitaal ophalen die de traditionele methodes zal vervangen, of ligt de waarheid ergens in het midden? Uit onze ervaringen met crowdfunding in Maastricht en ook in de rest van Nederland heeft OAMKB de conclusie getrokken dat crowdfunding een waardevolle aanwinst is voor bedrijven binnen het MKB. Toch is het niet voor elke onderneming de juiste route, we leggen je graag de (on)mogelijkheden uit van crowdfunding in Maastricht.

Neem contact met ons op en bespreek direct de mogelijkheden voor crowdfunding in Maastricht.

De voordelen van crowdfunding

Crowdfunding is een manier van financieren buiten de bank om, particulieren of ondernemers investeren een (klein) bedrag in een startend bedrijf, idee, dienst of product. Dit zijn de drie grootste voordelen van crowdfunding:

Alle voordelen van crowdfunding in Maastricht op een rijtje? Wij leggen je graag alle details uit.

Het begint met een plan

Ook bij crowdfunding ontkom je niet aan een doordacht plan, toch liggen de voorwaarden voor een crowdfunding campagne anders dan bij een standaard kredietaanvraag bij de bank. Bij elke aanvraag van crowdfunding in Maastricht zullen onze specialisten vooraf de haalbaarheid van jouw plan toetsen en indien nodig verfijnen. We denken ook mee over de manier waarop je het beste te werk kunt gaan en zorgen ervoor dat je de bekende valkuilen kunt vermijden. Leg jouw plan voor aan ons team, durf jij dit avontuur aan?

Het belang van crowdfunding in Maastricht

Websites als Kickstarter, Indiegogo en Geldvoorelkaar.nl hebben al vele projecten mogelijk gemaakt die via conventionele wegen nooit het licht hadden gezien. Van Virtual Reality headsets tot smartwatches, van ambachtelijke bierbrouwerijen tot soep met “lelijke” groente; een goed idee wordt beloond, mits je het slim aanpakt. De adviseurs voor crowdfunding in Maastricht toetsen niet alleen de haalbaarheid van jouw campagne, ze kunnen zelfs de complete campagne ontwerpen en uitvoeren. Je kiest zelf voor het pakket en de begeleiding die het beste bij je past. Vooraf bespreken we de mogelijkheden. Daarbij blijven we nuchter en zeggen je precies waar het op staat. Jij mag dromen, wij houden je met beide benen op de grond.

Word jij de nieuwe crowdfunding kampioen in de regio, in Nederland of wereldwijd? Neem direct contact met ons op, het enige dat je kunt verliezen is tijd!